Schilder P.P. Chaudron & Zn. - voor schilderwerk in Hillegom en omstreken

P.P. Chaudron & Zn - erkend schilders en afwerkingsbedrijfSchildersbedrijf Chaudron is gespecialiseerd in het onderhoud van woonhuizen, bedrijfspanden, winkels en appartementencomplexen. Van moderne eengezinswoning tot monumentaal pand, van villa tot jaren ’30 woning.

Het onderhoud- en schilderwerk wordt met liefde en aandacht tot een prachtig eindresultaat gebracht. P.P. Chaudron is gespecialiseerd in schilderen, behangen en spuiten. Ons schildersbedrijf is AF-gecertificeerd.

Schilders- & Afwerkingsbedrijf P.P. Chaudron & Zn. is, vanuit onze standplaats in Hillegom, werkzaam in de Bollenstreek, Kennemerland en de Haarlemmermeer. Wij werken uitsluitend met professionele materialen en kwaliteitsmerken Sigma, Sikkens en Wijzonol.

P.P. Chaudron schilder steigersOp grote hoogte

Wij zijn in het bezit van verschillende steigers waarmee wij ook lastige plekken als de nok van een statige jaren ’30 woning of de dakkapel op een schuin dak goed èn veilig kunnen bereiken.
Voor appartementencomplexen huren wij indien nodig een hoogwerker om ook op die hoogte onze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Dus ook voor schilderwerk op grote hoogte kunt u terecht bij
Schilders- & Afwerkingsbedrijf P.P. Chaudron & Zn.


Meer weten? Mail ons of bel direct 0252 – 515817.