Met liefde, ervaring en aandacht verzorgen wordt uw schilderwerk tot een prachtig eindresultaat gebracht. Schildersbedrijf Chaudron is gespecialiseerd in het schilderen van en onderhoud aan woonhuizen, bedrijfspanden, winkels en appartementencomplexen. Van moderne eengezinswoning tot monumentaal pand, van villa tot jaren ’30 woning.

Ons schildersbedrijf is AF-gecertificeerd. Schilders- & Afwerkingsbedrijf P.P. Chaudron & Zn. is, vanuit onze standplaats in Hillegom, werkzaam in de Bollenstreek, Kennemerland en de Haarlemmermeer. Wij werken uitsluitend met professionele materialen en kwaliteitsmerken Sigma, Sikkens en Wijzonol.

Schilderen

Steigers voor schilderen op hoogte

Wij zijn in het bezit van verschillende steigers waarmee wij ook lastige plekken als de nok van een statige jaren ’30 woning of de dakkapel op een schuin dak goed èn veilig kunnen bereiken. Schilderen op grote hoogte is voor ons dus geen probleem.

Voor appartementencomplexen huren wij, indien nodig, een hoogwerker om ook op die hoogte onze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Dus ook voor schilderwerk op hoogte of moeilijk bereikbare plekken kunt u terecht bij Schilders- & Afwerkingsbedrijf P.P. Chaudron & Zn. 

Steigers voor schilderen op hoogte